Slike / video

Diplomski izpiti - julij 2013

Veseli smo, da naši študenti izbirajo praktične teme diplomskih nalog in raziskujejo konkretne probleme v organizacijah in podjetjih. Tako spodbujajo podjetja k posodabljanju poslovanja in h konkretnim izboljšavam. Iskrene čestitke, dragi diplomanti!

 

Vabimo vas k ogledu slik.

 

 

 

Diplomski izpiti - marec 2013

Diplomantom čestitamo ob uspešnem zaključku izobraževanja. Upamo, da bo veliko dobrih in inovativnih predlogov za izboljšanje delovanja podjetij in organizacij, ki jih diplomanti predlagajo v svojih diplomskih delih, pozitivno sprejetih v obravnavanih organizacijah.

 

Vabimo vas k ogledu slik.

 

 

 

Diplomski izpiti - december 2012

V prazničnem decembru je diplomski izpit uspešno zagovarjalo 10 študentov. Želimo jim uspešno poklicno pot in jim čestitamo za uspešen zaključek študija.

 

Vabimo vas k ogledu slik.

 

 

 

Diplomski izpiti - september 2012

V septembru so študij uspešno zaključili ena ekonomistka in dva inženirja logistike. Iskreno jim čestitamo in želimo vse dobro.

 

Oglejte si slike z zagovorov.

 

 

 

 

Diplomski izpiti - junij 2012

V vročem juniju je diplomski izpit uspešno opravilo šest študentov naše višje šole. Oboroženi z znanjem so odšli novim izzivom naproti. Želimo jim veliko uspehov!

 

Poglejte si utrinke z zagovora.

 

 

 

Diplomski izpiti - marec 2012

Konec marca so potekali prvi zagovori diplomskih izpitov v letu 2012. Pet študentov naše višje šole je uspešno prestopilo še zadnjo stopničko in diplomiralo. Ob tem jim iskreno čestitamo jim želimo veliko uspehov na nadaljnji karierni ali izobraževalni poti.

 

Vabimo vas k ogledu slik z zagovora.

 

 

 

Slavnostna podelitev diplom Višje šole Inter-es 2012

V petek, 3. 2. 2012 je potekala slavnostna podelitev diplom Višje strokovne šole Inter-es. Ta pomemben dogodek za skoraj 70 diplomantov naših višješolskih programov smo proslavili ob glasbeni spremljavi skupine Jamm. Slavnostna gostja na podelitvi diplom je bila mag. Nada Žagar, direktorica Zavoda za izobraževanje in kulturo Črnomelj.

 

Ob tej priložnosti se vsem diplomantom zahvaljujemo, da so si za pridobitev višješolske izobrazbe izbrali našo šolo ter upamo, da se srečamo še ob kakšni drugi priložnosti.

 

Vabimo vas k ogledu slik s podelitve.

 

 

 

Diplomski izpiti - december 2011

Decembra 2011 je diplomski izpit uspešno opravilo 11 študentov naše višje šole. Ob tem jim iskreno čestitamo in želimo, da bi uspešno premagovali vse ovire na njihovi nadaljnji izobraževalni ali poklicni poti.

 

Vabimo vas k ogledu slik z zagovora.

 

 

 

Zagovori diplomskih izpitov - september 2011

V septembrskem roku diplomskih izpitov so študij na višji šoli uspešno zaključile študentke iz študijske enote v Črnomlju in iz Ljubljane. Devet študentk je pridobilo strokovni naziv ekonomistka, ena pa je postala inženirka logistike. Vsem iskreno čestitamo in jim želimo veliko uspehov na nadaljnji poti!

 

Poglejte si utrinke z zagovorov.

 

 

 

Zagovori diplomskih izpitov - julij 2011

1. julija 2011 je diplomski izpit zagovarjalo 10 študentov programov Logistično inženirstvo, Ekonomist, Promet in Komercialist. Zagovor diplomskega izpita so uspešno opravili vsi študenti, 2 študentki z najvišjo oceno, za kar jim še posebej čestitamo. Želimo si, da bi vsi študenti uspešno uporabili pridobljeno znanje v praksi.

 

Vabimo vas k ogledu galerije slik z zagovora.

 

 

 

Zagovor projektnih nalog v programu Logistično inženirstvo

V sredo 22. 6. 2011 so študenti programa Logistično inženirstvo zagovarjali projektni nalogi z naslovom Logistični procesi v podjetju Prigo d.o.o. in Logistični procesi v podjetju Telekom d.d. Študenti so tekom projektne naloge dodobra spoznali omenjeni podjetji in na podlagi analize stanja na področju logističnih procesov predlagali možne izboljšave v obeh podjetjih. Poleg uporabne vrednosti naloge, so študenti razvijali tudi sposobnost timskega dela, kar je v današnjem času iskana kompetenca.

 

Vabimo vas k ogledu galerije slik z zagovora.

 

 

 

Zagovori diplomskega dela – marec 2011

V marcu so uspešno zagovarjali diplomsko delo študenti programa logistično inženirstvo in ekonomist. Na zagovor so prišli še kot študenti, odšli pa kot inženirji logistike in ekonomisti novim poklicnim in izobraževalnim izzivom naproti. Želimo jim veliko uspeha in upamo, da bodo svoje znanje lahko čim prej uporabili v praksi.

 

Za vtis si poglejte nekaj slik z zagovora.

 

 

 

Slavnostna podelitev diplom 2010

20.9.2010 je Višja strokovna šola Inter-es priredila slavnostno podelitev diplom diplomantom študijskih programov KOMERCIALIST, PROMET, RAČUNOVODJA in EKONOMIST.

 

Slavnostna gostja na podelitvi diplom je bila ga. Ema Perme, vodja Sektorja za izobraževanje odraslih, Ministrstvo za šolstvo in šport.

 

Ob tej priložnosti se vsem diplomantom zahvaljujemo za zaupanje ob vpisu na našo šolo ter za vse izrečene pohvale in lepe želje glede nadaljnega dela izobraževalne organizacije Inter-es d.o.o.

 

Oglejte si galerijo slik s slavnostne podelitve diplom.

 

 

Zagovori diplom - marec 2009

V četrtek, 26.3.2009 so potekali marčevski zagovori diplomskih izpitov študentov programa promet. Vsi študenti so uspešno opravili zagovor in pridobili naziv tehnolog/inja prometa. Polni vtisov so odšli novim izzivom naproti.

 

Vabimo vas k ogledu slik z zagovora.

 

Projektna naloga pri predmetu Trženje

Študenti programa Ekonomist so 2.3.2009 pod vodstvom mentorice Zdenke Boltavzer predstavili projektno nalogo na temo trženja protokolarnih daril. Vabimo vas, da si ogledate slike s predstavitve.

 

Učni projekt na temo »Trženje prevoza gradbenega materiala«

Študenti programa Promet so pri predmetu Trženje in komercialno poslovanje, pod mentorstvom predavateljice Zdenke Boltavzer, predstavili učni projekt na temo »Trženje prevoza gradbenega materiala«. Skozi aktivno sodelovanje v projektu so študenti pridobili uporabna znanja in celovit pregled nad elementi in sestavinami trženja, ki jim moramo slediti pri pripravi trženjskega načrta. Predstavitve se je udeležila tudi ravnateljica Marija Stanič, ki je pohvalila predstavljen projekt in delo vseh sodelujočih.

 

Oglejte si galerijo slik s predstavitve učnega projekta.